πως να κανεις καλυτερο eshop,πως να κανεις καλυτερο eshop,πως να κανεις καλυτερο eshop,πως να κανεις καλυτερο eshop

Πως να κάνετε το e-shop σας ανταγωνιστικό και καλύτερο από όλα τα άλλα!

Σε μια εποχή όπου ο ...on line ανταγωνισμός είναι μεγαλύτερος από ποτέ είναι σημαντικό να παλέψεις ώστε το δικό σου e-shop και τα προϊόντα σου να ξεχωρίσουν ανάμεσα στον σωρό και να προσελκύσουν το ενδιαφέρον των καταναλωτών, οι όποιοι θα τα αγοράσουν ξανά και ξανά.

Διάβασε περισσότερα

Ανατομία μιας καλής Αρχικής Σελίδας

Ο Γουίλ Ρότζερς διάσημος ηθοποιός στα ‘30s είπε κάτι πολύ σωστό:
«Δεν θα έχεις ποτέ δεύτερη ευκαιρία στην πρώτη εντύπωση»
Σήμερα αυτό ισχύει περισσότερο από ποτέ και να είσαι βέβαιος πως η πρώτη εντύπωση δεν ισχύει μόνο στις τετ-α-τετ επαφές σου αλλά και στον ψηφιακό κόσμο.

Διάβασε περισσότερα

15 tips για να είναι το δικό σου e-shop 15 φορές καλύτερο από του ανταγωνιστή σου

To content marketing θεωρείται μια αποτελεσματική στρατηγική για την επιτυχία ενός e-shop. Η «μαγική» συνταγή του content marketing βασίζεται στην παραγωγή ποιοτικού περιεχομένου μέσω άρθρων, βίντεο ή infographics και το ποστάρισμα στα social media.!

Διάβασε περισσότερα

12 σημαντικά SEO tips για την ιστοσελίδα σου

Έχεις μια καλή ιστοσελίδα αλλά η κατάταξη στις μηχανές αναζήτησης δεν είναι αυτή που θα ήθελες; Πώς θα καταφέρεις να μπεις στην πολυπόθητη πρώτη σελίδα και να διαφημίσεις την επιχείρηση και τα προϊόντα σου; H απάντηση είναι μονολεκτική και ξεκάθαρη: SEO!

Διάβασε περισσότερα

7 τρόποι να αυξήσετε τις πωλήσεις στο e-shop σας

Έχετε ένα όμορφο και καλοσχεδιασμένο website που προσελκύει επισκέπτες τι συμβαίνει όμως και οι πώλησης στο e-shop δεν «τραβάνε»;

Διάβασε περισσότερα

Πόσο καλή είναι η ιστοσελίδα σας; Γίνετε ο (αμερόληπτος!) κριτής της δικής σας ιστοσελίδας.

Ο καθένας από εμάς βλέπει την δουλειά του και την ιστοσελίδα του με διαφορετικό μάτι. Μερικοί νομίζουμε ότι τα κάνουμε όλα σωστά και ότι έχουμε την καλύτερη ιστοσελίδα του πλανήτη (άσχετα που αυτό μπορεί να μη μεταφράζεται σε επισκεψιμότητα).

Διάβασε περισσότερα

Η «Μάχη» του Ιντέρνετ: Υπολογιστής VS Κινητό VS Tablet! και… γιατί ωφελείστε αν η ιστοσελίδα σας είναι mobile friendly!

Υπολογιστή, κινητό ή ταμπλετ; Εσείς πως συνδέεστε στο διαδίκτυο; Τελευταίες έρευνες αποκαλύπτουν ότι οι περισσότεροι χρηστές προτιμούν τις φορητές συσκευές τους και όχι τον υπολογιστή ή το λάπτοπ!

Διάβασε περισσότερα

Tι είναι το inbound marketing και πως θα πολλαπλασιάσει τα κέρδη σας

Γνωρίζετε το Inbound marketing;
Αν δεν είστε μέσα στα πράγματα… μοιάζει με σπαζοκεφαλιά όμως αν κατανοήσετε πως λειτουργεί μπορεί να κάνει την επιχείρηση σας εύκολα πρόσβασιμη και να προσελκύσει πελάτες .

Διάβασε περισσότερα

Πως να αυξήσετε τα κέρδη της επιχείρησης σας με 4 απλά βήματα.

Σε ένα περιβάλλον που οικονομικά πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο είναι δύσκολο ειδικά για τις μικρές επιχειρήσεις να επιβιώσουν και πολύ περισσότερο να αυξήσουν τα κέρδη τους. Το marketing είναι το κλειδί για να γνωρίσει ο κόσμος τα προϊόντα σας και να τα αγοράσει, τι γίνεται όμως όταν δεν υπάρχει το ανάλογο budget;

Διάβασε περισσότερα